Categories

  • Ei kategorioita

KOULUTTAJA KOULUTTAJA

Kouluttaja Ella Petman

Kouluttaja Ella Petman

Tattoo Artist vuodesta 2006 -koulutus Thailand Tattoo Center v. 2005, 2006
Professional Eyebrow Artist vuodesta 2013 -Florence Wong Image, Kuala Lumpur 2013, Bangkok Beauty Academy 2014, 2016

Olen toiminut tatuointiyrittäjänä vuodesta 2006, silloin perustin Jyväskylään tatuointistudio Kanthiman. Jo vuonna 2010 huomasin, että tatuointien  kysyntä lähti huimaan nousuun. Kiinnostuin ajatuksesta perehdyttää ja kouluttaa alasta kiinnostuneita harjoittelijoita tatuointiyrittäjiksi. Ensimmäinen harjoittelija saatuaan opit tatuoimiseen työskenteli liikkeessäni muutaman vuoden ja perusti  sitten oman studion Saarijärvelle. Seuraavaksi koulutin nykyiset kollegani, jotka työskentelevät täysipäiväisenä yrittäjänä studiossani.

Oma haaveeni tatuoijan urasta oli lopahtaa pätevän opetuksen puutteeseen. -Polte oppia tatuoijan ammatti oli valtava! -Halusin hyviä ja tehokkaita neuvoja kuinka harjoitella oikein – mutta ei ollut yksinkertaista päästä ammattitaitoisen ja opettamaan kykenevän tatuointiyrittäjän oppilaaksi.

Itse minulle tarjoutui mahdollisuus vuonna 2005 päästä tatuointi koulutukseen Thaimaan yhden taidokkaimman ja arvostetuimman tatuoijan Kanthiman oppiin. Sain häneltä opit, ohjeet ja arvokkaat vinkit, joita noudattaen ahkeran harjoittelun tuloksena avasin oman studion jo vuosi myöhemmin. Näiden oppien ja neuvojen sekä ehdottoman ahkeran omatoimisen harjoittelun, joka kieltämättä vaati sitkeyttä, kyyneliä ja hyviä istumalihaksia, avasin oman tatuointistudioni Kanthiman vuoden päästä Jyväskylään.

Tatuoimaan oppii vain sinnikkäällä harjoittelulla mutta harjoittelukaan ei auta, ellei sitä tee oikein.

Anna meidän muuttaa haaveesi ammattitaidoksi!

Finnish Tattoo Learning Institute haluaa auttaa tatuoimisesta kiinnostuneita ja perehdyttää tatuointiartistin ammatista haaveilevia kohti tavoitteitaan – emme lupaa helppoa ja nopeaa tietä, mutta tarjoamme avaimet tatuoitiartistin ammattiin! Lähiopetuspäivillä tullaan antamaan yksilöllistä opetusta, jonka lisäksi jaksojen välissä suoritettavat etätehtävät täydentävät tehokkaasti oppimista.