Hei, haluan opettaa sinulle tatuoimisen taidon – ammattitaidolla ja yksilöllisesti.

– Ella

Opin kaikki perusasiat ja sain hyvän pohjan tatuoimiseen. Kurssilla tuli esille kaikki tärkeimmät asiat. Ryhmän koko oli täydellinen, Ella ehti hyvin neuvomaan meitä kaikkia. Kotitehtäviä oli kiva tehdä, kun ne eivät olleet liian simppeleitä, pientä haastetta koko ajan! Kiitokset vielä kurssista, oli aivan mahtava päästä oppimaan tatuoimista. Kurssin avulla sain harjoittelu-työpaikan tatuointistudiolta!

– Greta

Ryhmäkoko oli oikein hyvä, Koin, että sain hyvin intensiivistä ja yksilöityä opetusta. Sisältö oli riittävä. Ainoastaan tarvikkeiden hankintaan ja tilaamiseen koen edelleen tarvitsevani apua. Kurssin kesto oli hyvä vaikka edelleen on hieman jännittävä olo jos itsekseen pitäisi alkaa tatuointia tekemään mutta niin varmasti olisi vaikka olisi  pidempäänkin koulutus kestänyt. Kotitehtäviä oli riittävästi ja ne olivat kiinnostavia. Koen kyllä saaneeni rahoille vastiketta ja koulutus oli mielestäni onnistunut ja mieluisa kokemus.

-Veera

Kurssin sisältö vastasi todella hyvin odotuksia. Kaikkein eniten kiitosta saa yksilöllisyys ja sen huomioiminen! Jokaisen taitotaso huomioitiin ja toiveet kuunneltiin, eikä perusteiden / teorian oppiminen siitä kärsinyt. Opetus oli hyvää, koska ryhmäkoon ollessa kolme, oli aikaa seurata olan takana ja ohjata / korjata heti jos tarvetta oli ja neuvoja ehti jaella kysyttäessä. Kouluttajan asenne ja ote saa myöskin kiitosta. Olo oli tervetullut, mitään ei tarvinnut jännittää ( kuin ensimmäisenä päivänä paikalle löytämistä ;)) ja huumorin kukka kukki !

Itse kiinnostuin juuri tästä kurssista, koska se oli mahdollista käydä päätyön ohella :))

Iso kiitos kurssista, tästä on hyvä jatkaa!

-Susanna

Sisältö vastasi odotuksiani ja opin lyhyessä ajassa todella paljon, juuri niistä asioista mitä olen halunnut oppia. Ryhmän koko oli myös hyvä koska sai yksilöllistä apua kun sitä tarvitsi, kurssin kesto oli sopiva, toki olisin helposti kauemminkin siellä voinut olla. Vielä vähän jännittää lähteä tekemään mutta opin kurssin aikana myös luottamaan taitoihini ja aion jatkaa tekemistä niin eiköhän se jännityskin aikanaan helpota. Kotitehtäviä oli tarpeeksi ja oli kiva kun oli erityylisiä.

Kurssille ilmoittautumiseeni vaikutti Ellan ammattitaito, kurssin sisältö ja aikataulu.

Olen todella tyytyväinen kurssiin, opin todella paljon ja oli aina kiva tulla kurssille.

-Maria

Vastasiko odotuksia? No ei vastannut mutta se oli vaan hyvä. Luulin aluksi, että tunnit ovat luentojen tapaisia, liukuhihna meiningillä ja kurssilla on samaan aikaan noin 10 henkilöä. Eli oli positiivista ettei vastannut odotuksia. Opetus? Ihan 10 / 10, hyvin kattava ja riittävä. Kurssi itsessään? Mun mielestä oli hyvä kuukauden välein koska on helpompi saapua paikalle kauempaakin. Sopivasti ruokataukoja tmv. Ja päivien kestot sopivat. Ryhmäkoko – erittäin hyvä. Kotitehtävät – tarpeeksi ja hyviä harjoitteita.

-Ella

Kotitehtäviä oli juuri riittävä määrä ja ne olivat monipuolisia sekä sopivasti haastetta antavia. Ryhmä oli juuri sopivan kokoinen henkilökohtaiseen opetukseen. Tästä syystä opetus oli hyvinkin riittävää. Kurssin kesto oli sopiva. Perusasiat tuli hyvin käytyä kurssin aikana.

-Janita

” Minusta koulu antoi hyvät valmiudet tatuoinnin harjoittamiseen. Varmastikin, jos minulla olisi ollut enemmän aikaa ja olisin harjoitellut vapaa-ajalla, olisin päässyt paremmin jyvälle. Ei hieromaankaan opi kuin hieromalla. ”

-Juuso

” Minusta koulutus vastasi hyvin odotuksia, sain paljon sellaista tietoa josta hyödyin ja riittävästi kotitehtäviä. Itse olisin viihtynyt kurssilla kyllä kauemminkin mutta hienosti ainakin perusasiat käytiin läpi. Selkeä opetus oli plussaa !! Aivan huippuhyvät fiilikset jäi kurssista ! ”

-Kira